Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Tuesday, December 20, 2011

Kayleigh1981 woog op het moment van schrijven 64.80 kg (bmi: 25.31).

Hoi Allemaal,

15 december was weer mijn weegmoment
en ik denk dat ik mijn doel toch maar moet gaan bijstellen want op 1 januari 60 kilo wegen gaat denk ik niet meer lukken.
Ik weeg op 15 december 64.8 kilo en ik krijg als advies ik moet meer aan sport gaan doen.
Waar moet ik de tijd vandaan halen met 5 kinderen een huishouden en sport van de kinderen ik heb niet eens tijd voor mijzelf.
Als ik dit niet ga doen ga ik waarschijnlijk niet meer afvallen of heel langzaam wat dus nu het geval is.
Eigenlijk heb ik nu ook zoiets van ik stop met de cb 800
want het kost 30 euro in de week
en ik val als ik geluk heb steeds een paar onsjes af.

Want ik heb nu het idee dat er iedere keer een ander excuus komt waardoor ik niet afval(met het cb 800 dieet)en daar heb ik niet zo'n zin in.
Eerst is het te weinig water,dan de menstruatie,ziek ieder keer iets heeft iemand hier ervaring mee ik heb het idee dat ze gewoon een boekje doorlopen om je zolang mogelijk het cb dieet te laten volgen

Misschien moet ik nu maar over stappen op het sonja bakker boek.
Wie heeft hier ervaring mee het stoppen met cb en dan een ander dieet volgen?

Ik hoop op veel tips en adviezen

Groetjes Kayleigh

.

Onbekend
December 20, 2011 om 06:35
Hallo Kayleigh, fijn dat je mij volgt. Ik word graag buddie van jou ;) Ik had 3 weken geleden als streefdoel 69 op 1 januari en die week super goed afgevallen dus ik dacht dat haal ik zo.. Nu zit ik jammer genoeg nog maar op 71 en ga vanaf morgen afbouwen.. Die laatste kilo's gaan precies steeds trager ;) ( ofja laatste kilo's.. Dan heb ik nog steeds BMI +25 maar dat is voor later :grinnik: ).

Soms is het idd gewoon niet haalbaar om alles te combineren laat staan met 5 kinderen. Kan het niet dat je gewoon a een tijdje TE strikt bezig bent en je lichaam alles vasthoud wat het binnen krijgt? Ik denk dat dat ook bij mij het probleem is en dat ik gewoon langzaam aan wat meer voeding moet gaat opeten.
En ja hoe langer jij het dieet volgt hoe meer anderen verdienen he :).. Hopenlijk heb je snel terug een goede daling in je lijntje! Dat motiveert! Groetjes en succes!:prevail:
Onbekend
December 25, 2011 om 03:02
Hoi Kayleigh,

Ik volg helaas geen enkel dieet. Dus ik kan je niet helpen, maar zeker heb ik altijd het gevoel dat ze je extra lang iets laten doen. net als je printer, als 200 vel van te voren geven ze aan dat hij bijna op is. 100 vel ervoor je moet hem nu vervangen. Tja dit doe ik ook nooit zou veels te veel geld gaan kosten. Dus ook dit is marketing en dat zal met dat boek van je ook zijn.

tjee jij hebt het wel druk hoor met 5 kids, ik snap best dat je niet aan sporten en dingen voor jezelf toekomt. Alle tijd gaat in die kids van je zitten. Wel leuk hoor!

Hele fijne kerstdagen samen en zet hem op voor die laatste 4 kilo.
Tjee
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan